Páginas

Kuidas naabrite remondist sai meie remont...

Juba rohkem kui kuu aega käib meie all korteris remont. Nad olid ette võtnud köögi ja elutoa ja siis käis seal üks suur puurimine ja pahteldamine ja lihvimine jne. Tundus juba, et asi hakkab ühele poole saama ja tapeet ainult seina veel, kuid siis otsustasid nad vannitoa ja vetsu seinad maha lõhkuda ja puhtaks teha. Siis ühel õhtul, kui Rattahull tuli Liisuga poest, haaras naabrimees Rattahullul varrukast kinni ja ütles, et järgmisel päeval ei saa wc-d paar tundi kasutada, kuna nad vahetavad kanalisatsiooni torusid. Siin majas on veel vanad malmtorud. Siis arvasid nad, et võiks siis juba jutiga meil ka ära vahetada, ehk siis keldrist üles välja. (Meil on selline poolkorrustega maja ja siis keldri peal on ainult kaks korrust, alumised ja meie, nii, et ei ole mingit viite korrust torude vahetamist), Iseenesest väga hea, saime meie ka uued torud. 
Siis on meie majal nii, et vannitoast tuleb ülevalt alla vihmavee või sadevee toru, mis on ka vana kole malmtoru ja kuna alumised tahtsid sellest lahti saada, siis pakkusid välja, et võtavad meil ka selle ära ja juhivad vihmavee otse kanalisatsiooni. Väga hea! Ega meile ka see toru ei meeldinud ja oligi plaan see kinni katta ja nüüd pole seda õnneks üldse.
Siis mõtlesid nad, et võiks ühtlasi juba uued veetorud ka panna nii endale kui meile. Jällegi väga tore, et keegi selle töö ära teeb, mis meil kunagi oleks tulnud ette võtta.
Siis on neil veel plaan, et siis võiks juba vannitoas jooksvad küttetorud ja radikad ka ära vahetada. No miks mitte! Saavad kõik need asjad ära, enne kui meie oma vannituba ja vetsu hakkame remontima.
Nii, et naabrite üha kasvavast remondiprojektist on saanud ka meie remont ja koguaeg voorivad mingid töömehed ja käib lõhkumine ja puurimine, millega kaasneb muidugi vastik tolm. Noh ja kuna siin on torusid veetud ja mõned välja lõhutud, siis vajaks meie vannituba ja vets ka nüüd kohendamist. Iseenesest ei ole vets ja vannituba väga hullud muidu ja enne tahtsime esiku ära teha ja vaheuksed ära vahetada aga näedsa, niimoodi poolvägisi see remont meile kaela kukkus.

XOXX

1 arvamust:

Leila

Päris mugav, et ei pea ise hakkama kunagi asja ajama :)